شرينگ چيست و چگونه کار مي کند؟

۱۳۸۵ دی ۱۹, سه‌شنبه ۶:۴۵ By Hamedan , In

كارت شيرينگ (Crad Sharing) چيست؟
كارت شيرينگ روشي است كه در آن به جاي باز كردن يك كانال يا يك پكيج از طريق پلاگين و SoftCam.key، از يك Cam اوريجينال و يك رسيور استفاده مي كنند و آن را بر روي اينترنت Share مي‌كنند (به اشتراك مي‌گذارند). با اين روش ديگر نياز نيست كه هر كس يك Cam خريداري كند، بلكه همه از يك خشاب و يك كارت استفاده مي‌كنند. اين روش هك محسوب نمي‌شود و فقط يك همكاري است.
چگونه از كارت شيرينگ‌ها استفاده كنيم؟
همانطور كه گفته شد، يك كارت اوريجينال بر روي اينترنت Share مي‌شود تا همگان از آن استفاده كنند. اما اين كار بايستي از طريق يك سرور (Server) انجام شود. در حقيقت سروري را براي اين كار اختصاص مي‌دهند تا همه بتوانند به آن سرور متصل شده و پكيج مربوطه را ببينند. پس شما قبل از هر چيز به اطلاعاتي نياز داريد كه مربوط به يك سرور باشد تا از آن طريق بتوانيد يك كانال يا پكيج را ببينيد. براي كار با كارت شيرينگ‌ها، به يك پلاگين نيز نياز است كه به آن "كارت سرور" هم مي‌گويند. وظيفه‌ي اين پلاگين ايجاد ارتباط بين كارت DVB شما با سروري است كه كارت مربوطه روي آن Share شده است. يكي از مشهورترين پلاگين‌ها در اين زمينه، پلاگين WinCSC است. اين پلاگين اگرچه همه‌ي انواع سرورها را نمي‌تواند باز كند، اما مشهورترين پلاگين براي اين كار بوده و به جهت پر كاربرد بودن و معروف بودن، نحوه‌ي كار با آن را در اين‌جا آموزش مي‌دهم.
آموزش كار با WinCSC:
ابتدا پلاگين WinCSC را نصب کنید. در ميان فايل‌هاي اين پلاگين يك فايل با نام "WinCSC.cfg" وجود دارد. كافيست اين فايل را با Note Pad باز كنيد و مقابل فيلدهاي موجود در آن، اطلاعات لازم را وارد كنيد. شما مي‌توانيد چندين سرور مختلف را نيز در يك فايل بگنجانيد و از همه يكجا استفاده كنيد. براي اين كار كافيست همين اطلاعات را براي يك سرور ديگر پر كرده و در زير اطلاعات سرور قبلي در فايل WinCSC.cfg وارد كنيد. اكنون بايستي كل فايل‌هاي اين پلاگين را همانند ساير پلاگين‌هاي ProgDVB در شاخه‌ي Plugins يا در شاخه‌ي اصلي ProgDVB كپي نماييد.
به اينترنت وصل شويد. ProgDVB را اجرا نماييد، روي كانالي برويد كه به وسيله‌ي سرور معرفي شده باز مي‌شود. به منوي Plugins برويد و از منوي WinCSC روي Monitor كليك كنيد. صفحه‌اي مقابلتان ظاهر مي‌شود.


در گوشه‌ي سمت چپ و بالاي صفحه‌ي پلاگين Enabled را تيك بزنيد تا پلاگين فعال شود. چند ثانيه صبر كنيد تا پلاگين به سرور مورد نظر وصل شود. نشانه‌ي اتصال پلاگين به سرور وضعيتي است كه در نوار زير صفحه‌ي پلاگين به شما نشان مي‌دهد. مثلاً چنانچه نوشته باشد "Disconnected"، بدان معناست كه به سرور مورد نظر وصل نشده است و چنانچه نوشته باشد "Connected" يعني وصل شده است. همچنين چنانچه در حال دريافت كدهايي باشد كه هر چند ثانيه عوض مي‌شوند (كه در قسمت مياني پنل پلاگين نمايش داده مي‌شود)، پلاگين كار مي‌كند و در صورتي كه هيچ تحركي را نشان نمي‌دهد، كار نمي‌كند و احتمالاً به سرور وصل نشده است. در اينجا چنانچه تمام مراحل را درست انجام داده باشيد، بايستي تصوير پخش شود. البته ممكن است چند ثانيه زمان لازم باشد تا كانال باز شود.
روش ديگري نيز وجود دارد تا بتوان مشخصات يك سرور را به پلاگين داد. اين روش در كل تفاوت چنداني با روش اول ندارد، اما به تجربه مي‌توان گفت روش اول ساده‌تر است و روش دوم كلاسه‌تر.
شما مي‌توانيد از داخل خود پلاگين اطلاعات را به پلاگين بدهيد. براي اين منظور، در همان پنل پلاگين دكمه‌هايي تعبيه شده كه وظيفه‌ي آن‌ها انجام عمليات بر روي اطلاعات سرور است.


اولين دكمه Imp نام دارد. اين دكمه يك فايل همانند آنچه آموزش داده شد را به پلاگين مي‌شناساند و در واقع وظيفه‌اش Import فايل Configuration است. دكمه‌ي دوم Add نام دارد. اين دكمه به شما امكان وارد كردن اطلاعات سرور از داخل پلاگين را مي‌دهد و شما را از ويرايش فايل WinCSC.cfg بي‌نياز مي‌كند. بر روي آن كليك كنيد. پنجره‌ي زير مقابلتان ظاهر مي‌گردد:


اطلاعاتي از قبيل Server Name , Protocol Type , Host , User , Password , DES Key و ... در اينجا درخواست شده‌اند كه بايد به وسيله‌ي شما پر شوند. همانطور كه مشاهده مي‌كنيد، در زير قسمت Ports نيز چندين دكمه وجود دارد كه براي ويرايش و يا حذف و اضافه كردن پورت مي‌باشد. بر روي Add كليك كنيد تا بتوانيد اطلاعات مربوط به پورت را در اينجا وارد كنيد.


چنانچه دقت كنيد در سمت راست پنجره‌ي مربوط به Add Port، باز هم سه دكمه براي اضافه، حذف و ويرايش Provider‌ قرار دارد. بر روي Add كليك كنيد تا كد مربوط به پرووايدرتان را به پلاگين بدهيد.


چنانچه كد پرووايدر را نمي‌دانيد روي دكمه‌ي Any ProvID كليك كنيد تا كد FFFFFF به پرووايدر اختصاص داده شود. OK كنيد. پس از وارد كردن پورت از روي اطلاعاتي كه در دست داريد، پنجره‌ي Add Prot را نيز OK كنيد تا بسته شود. بديهي است دكمه‌ي Edit كار ويرايش پورت داده شده، و دكمه‌ي Del عمل حذف پورت وارد شده را انجام خواهند داد. دكمه‌ي Update هم در صورت اتصال به اينترنت، اطلاعات پورت را از همان سروري كه وارد كرده‌ايد مي‌پرسد و آپديت مي كند. اكنون چنانچه همه‌ي اطلاعات را درست و كامل وارد كرده باشيد، با زدن دكمه‌ي OK روي پنجره‌ي Add Server با مشكلي روبرو نخواهيد شد. در غير اينصورت پلاگين به شما پيغام خطايي مي‌دهد كه ناشي از رعايت نكردن قوانين وارد كردن اطلاعات يا ناقص بودن اطلاعات مي‌باشد. در صورتي كه پيغامي دريافت نكرديد كارتان را صحيح انجام داده‌ايد و اطلاعات سرور وارد شده است. حالا كافيست به اينترنت وصل شده و پلاگين را Enable كنيد.

0 نظرات: